Hoe te luisteren

Het verhaal van het meisje van het Vossius is een serie. De eerste vijf hoofdstukken blikken terug op de periode tot 2020, de hoofdstukken daarna praten u bij over nieuwe ontwikkelingen. Alle hoofdstukken staan hier op chronologische volgorde.

De snelle oplossing is afleveringen kiezen en drukken op de knop downloaden. De bestanden komen op het apparaat dat u nu gebruikt en kunnen worden afgespeeld wanneer u wilt. U zult alleen wel steeds terug moeten komen naar deze website om nieuwe hoofdstukken te downloaden.

Dat kan makkelijker. Een podcastspeler kan u (gratis) abonneren op deze en andere podcasts en houdt voor u in de gaten of er nieuwe afleveringen worden gepubliceerd. Deze worden dan automatisch gedownload wanneer u een internetverbinding heeft.

Op toestellen van Apple staat standaard hun podcastspeler iTunes. Heeft u deze, klik dan hier om u te abonneren.

Wie gebruik maakt van Spotify kan daar direct terecht om de podcast te volgen, via deze link.

Daarnaast zijn er vele andere podcastspelers in omloop en ze doen allemaal vrijwel hetzelfde. Als u uw apps installeert via Google play, klik dan hier voor een overzicht.

Bij een flink aantal podcastspelers kunt u Het meisje van het Vossius vinden door in de speler te zoeken onder de aangemelde podcasts. Staan we er nog niet bij, dan kunt u – na installatie van de  podcastspeler – abonneren via deze link.

Vindt u deze podcast de moeite waard? Dan stellen wij het enorm op prijs als u ons in de podcastspeler een beoordeling geeft. Die helpt ons een groter publiek te bereiken.


de opties op een rij

Subscribe to
Het meisje van het Vossius

Or subscribe with your favorite app by using the address below